GUAM-Kosmetiikka

GUAM-kosmetiikka vaikuttaa näkyvällä ja tuntuvalla tavalla, minkä ovat vahvistaneet kliiniset kokeet ja miljoonien ihmisten käyttökokemus usean vuoden ajalta.

GUAM℗ perustuu merileviin, ja sen koostumus on kehitetty v.1986 italialaisen LACOTE Study & Research –nimisen syvänmeren tutkimuslaitoksen laboratorioissa. Yhden kuiva-ainekilon valmistukseen käytetään 6 kg levää. Yhdessä muiden luonnonainesten kanssa (merisavi ja –suola, eteeriset öljyt ja uutteet) nämä levät saavat aikaan tavattoman voimakkaan kosmetologisen vaikutuksen.

GUAM-kosmetiikka on tarkkaan testattu ja se täyttää luonnonkosmetiikan korkeimmat laatuvaatimukset. GUAM-kosmetiikka vastaa kansainvälistä AIAB-standardia ja sillä on BDIH ja ICEA-sertifikaatti.

GUAMin avulla pystytään hoitamaan monta kosmeettista haittaa ja terveydellistä ongelmaa.

GUAM on kuluneiden 20 vuoden aikana osoittanut tehokkuutensa kaikkialla maailmassa. Sen ainutlaatuiset leviin pohjautuvat vartalonmuokkaus- ja selluliitinpoistosarjat sekä kasvojenhoito- ja hiusten ravitsemissarjat ovat erittäin suosittuja tunnetuimpien kauneusklinikoiden ja –salonkien kosmetologien ja asiakkaiden keskuudessa Sveitsissä, Englannissa, Italiassa, Espanjassa ja Japanissa.