Mille alueille saa ja mille ei saa laittaa naamiota?

Mitään naamiota ei saa laittaa kilpirauhasen, imusolmukkeiden (polven, nivusten ja kainaloiden kohdat) eikä munuaisten alueelle. Rinnan ja kaula-aukon alueen naamiota emme suosittele laitettavaksi nänneihin tai niiden ympärille.

Suosittelemme erityisesti myös, että kuuma- ja kylmänaamiot laitettaisiin vain pakaroiden ja lantion sekä takareiden ja pohkeen alueelle. Lisäksi ne voidaan laittaa olkapään ja kyynärpään väliselle alueelle. Emme suosittele näiden naamioiden käyttöä kotioloissa vatsan ja vyötärön alueelle, koska vatsan ja vyötärön alueelle on olemassa vatsa- ja vyötärönaamio.


Nesteenpoistonaamio voidaan huoletta laittaa minne tahansa paitsi rinnan ja kaula-aukon alueelle sekä niille aikaisemmin mainituille alueille, joille ei voi laittaa mitään naamiota. Se on erityisen tehokas, kun sitä käytetään valmistelevana vaiheena ennen varsinaista selluliittia poistavaa naamiohoitoa. Samoin sitä voivat hyvin käyttää ne, joille kuuma tai kylmä naamio ei sovi.
 

Voiko naamioiden voiteita käyttää heti synnytyksen jälkeen?

Raskauden aikana on hyvä pitää huolta siitä, ettei iho veny eikä menetä joustavuuttaan. Käytä koko raskaus- ja maidoneritysaikana tehokasta vartalon ja rinnan ihon venymistä ehkäisevää voidetta. Kuuden kuukauden kuluttua synnytyksestä voit käyttää selluliitinpoistoaineena savipohjaista yövoidetta. Naamioita voit käyttää jälleen 1-2 kuukauden kuluttua rintaruokinnan lopettamisesta.


Mitä lämmin naamio tarkoittaa?

Lämpimässä naamiossa käytetään GUAM-levävoidetta. Se tehoaa hyvin selluliitinmuodostuksen alkuvaiheissa. Lämmön vaikutuksesta verisuonet laajenevat ja verenkierto ja rasvan hajoaminen tehostuvat. Myös aineenvaihduntatuotteiden ja erilaisten ”ulkosyntyisten kuona-aineiden” poistuminen nopeutuvat. Lämpimät levänaamiot nopeuttavat rasva-aineenvaihduntaa eli vapaiden rasvojen hajoamista ja poistumista kehosta. Verenkierto hiussuonissa ja yleinen aineenvaihdunta paranevat. Tämä kaikki auttaa paljon selluliitinmuodostuksen ja muun rasvoittumisen estämisessä.


Lämpimiä naamioita suositellaan käytettäviksi selluliitin ehkäisyssä ja selluliitinmuodostuksen 1. ja 2. vaiheessa.


Kuumia naamioita eivät valitettavasti voi käyttää ne, joilla on suonikohjuja tai niiden esiasteita.


Mitä kylmänaamio tarkoittaa?

Kylmänaamiossa käytetään viilentävää GUAM-levävoidetta ja se on tehokkaampi selluliitinmuodostuksen 3. ja 4. vaiheessa. Ne, joilla on suonikohjuja tai niiden esiasteita, voivat käyttää sitä myös aikaisemmassa vaiheessa. Kylmänaamio supistaa ja vahvistaa hiussuonia ja verisuonten seinämiä, laskee turvotusta ja edistää lymfanesteiden poistumista. Sen vaikutus on selvästi lymfanesteitä poistava ja se vähentää väsymyksentunnetta.


Naamion käytön tärkeimmät vaiheet?

Hoidon tehostamiseksi suosittelemme, että iho puhdistetaan kaapimella tai käydään hierovassa kylvyssä ja käytetään hierontavoidetta, tai käydään merisuolakylvyssä.

 

  1. Ongelma-alueelle laitetaan GUAM-levävoidenaamio. Naamio on muutoin käyttövalmis, mutta se pitää sekoittaa ennen käyttöä. Se levitetään ongelmakohtaan lastalla tai sormin käsineet kädessä alhaalta ylöspäin, lymfanesteiden kulkusuunnassa
  2. Peitetään kelmulla samansuuntaisesti ja käydään makuulle mahdollisimman lämpimän peiton alle kunkin naamion kohdalla mainituksi ajaksi.
  3. Merkityn ajan kuluttua leikataan kelmu irti ja pestään naamio pois vedellä; ei käytetä vaahtoavia pesuaineita.
  4. Levitetään selluliittivoide. Voidetta voidaan käyttää hierontavoiteena, mikä lisää sen tehoa.
  5. Levitetään vahvistava geeli, joka pingottaa ihoa. Se pidentää käytettyjen aineiden vaikutusaikaa.


Mitä aineita käyttäisin kotona?

Naamion vaikutusajan pidentämiseksi on hyvä käyttää Fango-sarjan tuotteita. Ne ovat ainutlaatuisia, koska niiden ainesosana on vulkaanista pölyä ja merivettä, joka pystyy säilyttämään lämpöä kauan ja aktivoimaan esim. rasva- ja nesteaineenvaihduntaa, lisäämään ihon joustavuutta, kimmoisuutta ja sileyttä. Niinä päivinä, kun et tee naamiota tai kun olet jo tehnyt sen, onkin tehokasta käyttää Fango-sarjan tuotteita.

 

  • Jos teet lämpimän naamion, voit käyttää lämmittävää tai virkistävää savipohjaista   selluliittivoidetta.
  • Jos teet kylmänaamion, voit käyttää virkistävää savipohjaista selluliittivoidetta.
  • Jos teet vatsa- ja vyötärönaamion, voita käyttää vatsalle ja vyötärölle tarkoitettua savipohjaista selluliittivoidetta.

Tehokasta on myös käyttää selluliittinaamion yhteydessä Luode -kylpy- tai suihkushampoota, jotka pystyvät hetkessä ravitsemaan ja sileyttämään ihoa sekä syväpuhdistamaan sen auttaen näin selluliitin hoidossa.


Mitä naamiota voi käyttää, jos on suonikohjuja?

Jos on suonikohjuja, on hyvä käyttää viilentävää levävoidenaamiota. Se sisältää mentolia, joka viilentää kudoksia, sekä hevoskastanjauutetta, joka vahvistaa selvästi verisuonten seinämiä, mikä on hyvin tärkeä ominaisuus.


Naamioiden käyttötarkoitus:

Selluliitin ehkäisy ja hoito, lantionympäryksen pienentäminen, ihon kimmoisuuden ja joustavuuden palauttaminen rajoitetun ruokavalion noudattamisen ja kauneusleikkausten jälkeen, yleinen jännitys, väsymys, stressi, synnytyksen jälkeinen palautuminen, myrkkyjen ja kuona-aineiden poisto, neste-suolatasapainon palauttaminen ja turvotuksen poisto.
Naamioita ei voi käyttää seuraavissa tapauksissa:
Kasvaimet, gynekologiset sairaudet (vaikeassa vaiheessa), raskaus, maidoneritys, kuumeilu, veritulppa, suonikohjut, ihotaudit ja haavat, allergisuus voiteiden vaikuttaville aineille.

 

КАК ПРАВИЛЬНО ПРОВЕСТИ ПРОЦЕДУРУ ОБЕРТЫВАНИЯ. ОБЩИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ.
Шаг 1

ДО ПРОЦЕДУРЫ ОБЕРТЫВАНИЯ:

Рекомендуется очистить кожу от загрязнений с помощью ГЕЛЯ ДЛЯ ДУША (ежедневно) или СКРАБА (2-3 раза в неделю).

АНТИЦЕЛЛЮЛИТНЫЕ МАСКИ GUAM рекомендуется наносить на предварительно очищенную кожу с помощью шпателя или руками по направлению «снизу – вверх», «от периферии к центру» по массажным линиям, равномерным слоем распределяя МАСКУ по коже проблемной зоны.

Шаг 2

Обернуть проблемную зону поверх МАСКИ специальной косметической пленкой GUAM так, чтобы каждый последующий слой пленки на 2/3 перекрывал предыдущий.

Экспозиция МАСОК GUAM от 15 до 45 минут.

Далее пленка снимается, а остатки МАСКИ тщательно смываются теплой проточной водой БЕЗ ОЧИЩАЮЩИХ СРЕДСТВ!
Шаг 3

ПОСЛЕ ПРОЦЕДУРЫ ОБЕРТЫВАНИЯ НЕОБХОДИМО ИСПОЛЬЗОВАТЬ АНТИЦЕЛЛЮЛИТНЫЕ ПРЕПАРАТЫ GUAM (ГЕЛИ, КРЕМЫ или МАСЛА), КОТОРЫЕ ЗАКРЕПЛЯЮТ, ПРОЛОНГИРУЮТ И УСИЛИВАЮТ ЭФФЕКТ ДЕЙСТВИЯ МАСОК.

ПРИ ПРОВЕДЕНИИ ПРОЦЕДУРЫ ОБЕРТЫВАНИЯ GUAM

НЕ РЕКОМЕНДУЕТСЯ:

- Наносить маски GUAM разогревающего и охлаждающего воздействия на область лимфатических узлов (подмышечных, паховых, подколенных), щитовидной железы, живота, почек и груди

- Одновременно сочетать процедуру обертывания с различными видами эпиляций и процедурами, сопровождающимися нарушением целостности кожи (мезотерапия)

- В течение 8 часов после процедуры обёртывания принимать ванну или душ с очищающими средствами.

ПОКАЗАНИЯ К ПРОВЕДЕНИЮ ОБЕРТЫВАНИЙ GUAM

Профилактика и устранение целлюлита
Уменьшение объема проблемных зон, моделирование фигуры
Восстановление упругости и эластичности кожи после диет и косметических операций
Общее напряжение, утомление
Стрессовое состояние
Послеродовое восстановление
Очищение организма от токсинов и шлаков
Восстановление водно-солевого баланса и снятие отёчности

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ К ПРОВЕДЕНИЮ ОБЕРТЫВАНИЙ

Онкологические заболевания; гинекологические заболевания, заболевания мочеполовой системы (в стадии обострения)
Беременность, лактация
Лихорадочные состояния
Тромбофлебит, варикозное расширение вен (в узловой стадии)
Гипертиреоз (гиперфункция щитовидной железы)
Кожные заболевания и нарушения целостности кожи
Аллергические реакции на компоненты, входящие в состав косметических средств.